Чт, 02.05.2024, 05:53
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »
            Цього навчального року участь школи у районному етапі з предметних олімпіад, конкурсах була урожайною на призові місця, а наполегливість Віки Ляхович та наукового керівника Штучки Л.М. в МАНі  принесла їм перемогу.
           Взагалі  в олімпіадах та конкурсах брали участь 21 учень, з них 9 зайняли ІІ, ІІІ місця.  Багато учнів були учасниками не однієї олімпіади. Так, Олександр Рогальов – у  3-х олімпіадах і конкурсі ім. П. Яцика, де у  всіх посів ІІІ місця; Вікторія Ляхович - у 5-ти олімпіадах, з них у 2-х зайняла  ІІІ місця, а також була учасницею конкурсу ім. Т.Шевченка; Тетяна Недождій у 4 – олімпіадах, з них одне призове ІІІ місце; Анастасія Вініченко – в одній олімпіаді  та двох конкурсах, на одному з них посіла ІІ місце. Андрій Худик учасник лише  однієї олімпіади, але приніс школі ІІ призове місце.
           Так і хочеться сказати всім їм: « МОЛОДЦІ! Так тримати!!!»
Просмотров: 409 | Добавил: Nicola | Дата: 31.12.2012

           Непомітно промайнув іще один рік. Для когось він був сповнений приємними сюрпризами, зустрічами та подіями. А для когось, може, -  і навпаки. Але, як там не було, не варто жити минулим, потрібно  жити теперішнім і майбутнім.
          Зранку 28 грудня у Нижньоланнівському НВК панував новорічний настрій. Пахло хвоєю, лунав дитячий сміх, батьки метушились, поспішаючи переодягнути своїх дітей у киць, зайчиків, лисичок, ведмедиків, білочок, сніжинок… Новорічне дійство розпочалося о 10 годині перед ялинкою . Усі присутні поринули у світ дитячих талантів. Особливо приємно вразили менші і найменші жителі шкільної родини - учні 1 класу і дошкільнята. Першачки порадували сучасним танцем (керівник Михайло Іванов), а дошкільнята -  новорічними віршами.
          Завітав на свято із концертною програмою сільський будинок культури (директор Олександр Нізгуров).
         Новорічний ранок закінчився привітаннями Діда Мороза і Снігуроньки та хороводом біля ялинки.
         Окрім цього, малеча отримала солодкі новорічні подаруночки  від мецената - ... Читати далі »
Просмотров: 534 | Добавил: Nicola | Дата: 30.12.2012

           Напередодні новорічних свят в школі відбулася виставка новорічних іграшок та листівок.
          Відомо, що найкраща іграшка – новорічна і та, що зроблена своїми руками. Дивлячись на всю цю красу, розумієш, що коли є бажання і терпіння, то не потрібні матеріали та речі. Інколи навіть сміття у вмілих руках можуть перетворитися на новорічну прикрасу чи листівку. Тож не поспішаймо викидати непотріб у сміття. Вони можуть ще не один раз вам знадобитись. ;)
 
Переглянути фоторепортаж. 
  
Просмотров: 1156 | Добавил: Nicola | Дата: 29.12.2012

На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0