Пт, 19.04.2024, 08:40
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »
           Валентин, «валентинки», троянди, цукерки, Любов, Кохання – об’єднує всі ці слова єдина дата – 14 лютого. Свято Любові та Кохання стало традиційним у нашій країні та школі. Саме цього дня у Нижньоланнівському НВК звідусіль було чути: «З Днем Святого Валентина!». Учні та вчителі обмінювались сердечками-валентинками, а  після уроків відбувся святковий концерт, який підготували учні школи.
     Про любов і кохання багато написано, розказано.  Здається, що ми все знаємо про ці почуття. Але досі ніхто не може дати точне визначення, що таке Любов і Кохання ? Вічність або один момент, винагорода або покарання, щастя або печаль? Саме на одвічні запитання намагалися знайти відповідь учні.
    У пошуках відповідей учні 9 класу перенесли              нас майже на дві тисячі років назад -  в Стародавній Рим, в епоху імператора Клавдія, де ми ознайомилися   з однією із легенд про виникнення самого свята.
   Учні 7 класу нагадали та підтвердили у сценці «Том Сойєр і Беккі Тетчер» відому приказку, що «Любви  все возрасты покорны»
    Закохатися можна як у досить юному віц ... Читати далі »
Просмотров: 544 | Добавил: Nicola | Дата: 15.02.2013

         Окрім виставки «Своїми руками», 7 лютого у нашій школі відбулася презентація нової збірки В.А.Слєпцова для дітей «Котик – чоботар». Спочатку ведучі Оля Юрко та Віка Санжарівська ознайомили присутніх із життєвим шляхом поета. Потім відбулася сама презентація книги. Діти продекламували деякі вірші із книги, а учні 2-4 класів заспівали пісню «Поросятко у росі», автором слів якої є В.А.Слєпцов. Музику до пісні написав наш земляк О.І.Чухрай.  

Буцківська Н.С.,
шкільний бібліотекар
Просмотров: 466 | Добавил: Nicola | Дата: 09.02.2013

      Якщо людина талановита, то вона талановита в усьому. Підтвердили дану істину учні школи, що взяли участь 7 лютого у виставці «Своїми руками». Тут були представлені різноманітні вироби: іграшки, квіти, аплікації, вишиті рушники, картини, подушки, серветки,…. Кожен експонат неповторний!
     Найбільшу увагу привертав до себе малюнок Тетяни Недождій, яка намалювала дівчинку, що  тримає в руках м’яку іграшку - ведмедика.
     Власники найоригінальніших виробів на шкільній лінійці були відзначені грамотами.

Чухрай Олеся,
учениця 6 класу
 
 
Просмотров: 531 | Добавил: Nicola | Дата: 08.02.2013

На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0