Чт, 02.05.2024, 09:51
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 »
        Коли діти приходять до школи, то завданням вчителя є не лише дати знання, а і не дозволити згаснути вогнику людяності та милосердя, що палає у дитячих сердечках. А сприяє цьому участь учнівської молоді  в різноманітних благодійних акціях та роботі шкільного волонтерського загону «Ватра добра».
    Саме з юних літ діти вчаться проявляти толерантність, доброту, милосердя. І приємно, коли, будучи уже дорослими, наші випускники продовжують  здійснювати  благодійну діяльності в інтересах людей, які потребують допомоги.
    Нещодавно на засідання волонтерського загону до нас завітала колишня випускниця школи, а тепер студентка Полтавського  Національного університету ім. В.Г. Короленка Отливанна Надія, і розповіла про своє сучасне життя.
   Надя навчається на другому курсі психолого-педагогічного факультету за фахом «Соціальна педагогіка». У вільний після занять час дівчина відвідує школу волонтерів при Міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
   У 2012 році відбулася по всій Україні  акція  за сприянням Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця». Фонд створений у січні 2006 року. ... Читати далі »
Просмотров: 456 | Добавил: Nicola | Дата: 30.01.2013

           

    Нещодавно у нашій школі проводився Тиждень здоров’я. Учні 5 – 11 класів за допомогою усного журналу, сторінки якого підготували самі ж школярі, спробували з’ясувати, що ж таке здоров’я, яка людина може вважати себе здоровою, що впливає на стан нашого здоров’я.

    Першу сторінку журналу під назвою «Шкідлива звичка – паління» відкрили учні 10 класу.

   Дзьох Євгеній, учень 11 класу, разом із учнями спробував знайти відповідь на запитання: «До чого призводить паління?». Після обговорення усі зробили відповідні висновки.

   Другу сторінку усного журналу «Обережно: алкоголізм» відкрили учні 6 класу. Група «Берегиня» провела командні змагання. Хлопці доводили користь лікування алкоголізмом, а дівчата – шкоду. Перемогла команда дівчат. Після змагань виступила Бакало Тамара. Вона розповіла, як шкодить здоровю алкоголь.  ... Читати далі »

Просмотров: 802 | Добавил: Nicola | Дата: 29.01.2013

           Цього року зима щедра на сніг та мороз. Тож у вільний від занять час діти поспішають грати в сніжки, ліпити Снігову бабу,  спускатися з гірки на санчатах, кататися на ковзанах. Це сприяє загартуванню організму і піднесенню життєвого тонусу школярів.
          Відпочивайте з користю для здоров’я!
 
Переглянути фоторепортаж. 
  
Просмотров: 488 | Добавил: Nicola | Дата: 11.01.2013

На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0