Ср, 15.05.2024, 20:00
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »
 
               22 листопада відбулося свято: прийом у піонери. На це свято зібралися групи ,,Лідер,” ,,Івінз,” ,,Берегиня” та ,,Дружба.” Свято розпочалося перекличкою груп. Перекличку провела учениця 6 класу Вінніченко Анастасія, яка є головою об’єднання ,,Веселкова країна.” До дітей завітало три феї: здоров’я, знань, книги.
      Кожна з них задавала майбутнім піонерам дуже цікаві запитання, а також проводила ігри.Учні 6 класу розповіли про кольори веселки. В цю хвилину завітав домовик із завданням для п’ятикласників. Вони дуже гарно справилися із усіма завданнями.
     Після цього відбувся святковий концерт. Командирам груп надали право пов’язати зелені галстуки. Свято закінчилося веселим настроєм.
 
Переглянути фоторепортаж. 
  
Просмотров: 503 | Добавил: Nicola | Дата: 23.11.2012

  

    У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування Всесвітнього Дня дитини як дня світового братерства й взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. ООН запропонувала урядам відзначати цей день,  який кожен із них визнає доцільним.
     Так як 20 листопада Асамблея прийняла в 1959 році Декларацію прав дитини, а в 1989 році - Конвенцію про права дитини, то саме ця дата і є Всесвітнім Днем дитини.
       З нагоди цієї події та у рамках Місячника правових знань, цього дня в школі відбувся просвітницько-правовий захід «Дитина та її права» для учнів 5-11 класів.
    Розпочався захід із виступу вчителя історії та правознавства Дзизенко Ольги Вікторівни.   Учні 10 та 9 класу ознайомили присутніх зі змістом основ ... Читати далі »

Просмотров: 585 | Добавил: Nicola | Дата: 21.11.2012

           Літопис Нижньоланнівської школи розпочинається  з 4 листопада 1977 року. Тож «храмові» знань виповнилось 35. Саме з цієї нагоди 13 листопада відбулося свято.
         Розпочалося із знайомства з іменинником. Ведучі Карина Власенко та Богдан Думенко розповіли нам казку про директорів школи. Пругло Олексій Матвійович був першим. Він найбільше цінував дисципліну і порядок в школі. Наступна директор - Шандиба Ганна Григорівна -  надто добру душу й щиру вдачу  мала. Далі Касмініна Лідія Іванівна про школу дбала та  наочність у заклад постачала. Після неї Стропченко Григорій Тимофійович керував мудро і відважно. Потім Касмініна Лідія Іванівна знов естафету переймала. Наступною стала Шандиба Валентина Борисівна, якій випала честь керувати уже не школою сьогодні, а цілим навчально-виховним комплексом, несучи на своїх жіночих плечах таку велику відповідальність. Їй у кінці казки було надане слово.
          На жаль, плин часу незворотний і стрімкий, а життя таке коротке. На святі  вшанували  хвилиною мовчання тих учителів, які відійшли  у вічність, залишивши про себе добрі спогади.
&nb ... Читати далі »
Просмотров: 568 | Добавил: Nicola | Дата: 15.11.2012

На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0