Пт, 19.04.2024, 08:18
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11
     Хто хоч раз у житті цікавився історією фізичної культури та спорту, той, напевне, знає, що про досконалість свого фізичного стану люди почали дбати ще на межі палеоліту і неоліту. Про це переконливо свідчать написи та малюнки, виявлені на стінах печер. Однак лише за часів Стародавньої Греції фізичне виховання було проголошене основою життя. Саме звідти пішли такі слова як олімпіада, стадіон, атлет, гімнастика тощо.
    Ось уже багато років поспіль у вересні по всіх українських школах проходить Олімпійський урок.
    За  традицією, у Нижньоланнівському НВК, коли пролунав дзвінок, учні школи вишикувались наплощі. Урок проводили Олександр Юрійович Олійник -  учитель фізкультури та Костянтин Олександрович Удовиченко - учитель біології та хімії.
    Олександр Юрійович ознайомив присутніх з історією виникнення Олімпійських ігор та результати Олімпіади 2012.
  ... Читати далі »
Просмотров: 515 | Добавил: Nicola | Дата: 19.09.2012 | Комментарии (0)

І ось знову вересень, а це означає, що саме час до школи.
    У нашому навчальному закладі була проведена урочиста лінійка, присвячена Першому дзвонику. Головні учасники - любі першокласники та випускники. Свято сповнене сюрпризами та несподіванками. Учнів чекало багато теплих слів та подарунків.
     Цьогорічне перше вересня у нашій школі незвичайне, бо на ньому була присутня малеча. Як повідомила Валентина Борисівна, директор закладу, наша школа у цьому році  реорганізована з Нижньоланнівської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів у  Нижньоланнівський навчально-виховний комплекс  «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». А це означає, що школа поповнилась 15 дошкільнятами та новими працівниками - Туменко Н.В. – вихователь, Дубовик К. В. – помічник вихователя та Гандалоєва Н.Г. - медсестра.      Для села це є вида ... Читати далі »

Просмотров: 620 | Добавил: Nicola | Дата: 10.09.2012

1-3 4-6 ... 25-27 28-30 31-32
На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0