Ср, 15.05.2024, 13:29
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 11 »
Ой, хто, хто Миколая любить,
Ой, хто, хто Миколаю служить,
Тому святий Миколай
На всякий час помагай, Миколаю.

             Цими словами розпочався традиційний святковий захід, присвячений  Дню Святого Миколая у Нижньоланнівському НВК.
            Спочатку ведучі повідали   історію свята. Миколай народився 19 грудня в родині багатих і порядних людей. Хлопець із самого дитинства показав свою вірність Господу Богу. Святий Чудотворець  вважається особливим покровителем моряків і водіїв. Помер Миколай 6 грудня 342 року і похований у церкві міста Мири.
            Малеча з нетерпінням чекала появу Св. Миколая, який, як відомо, приходить до тих дітлахів, що цілий рік поводили себе добре, слухали старших та старанно вчились. Але не обійшлося на святі без витівок зграї «чортенят», котрі були впевнені, що нижньоланнівські дітлахи заслуговують на різки, а не на подарунки. Проте «янголята» переконали «чортенят» у протилежному. Тож свято було врятоване. Учні також для Миколая приготували подарунки – художні номери, за які  Святий Миколай ... Читати далі »
Просмотров: 460 | Добавил: Nicola | Дата: 21.12.2012

           6 грудня відбулося заходи з нагоди Дня  Захисника Вітчизни. Дівчата вітали своїх хлопців-однокласників, друзів та учителів-чоловіків, бажаючи їм міцного здоров’я  та мужності. Після уроків у спортзалі відбулось змагання з волейболу між учнівською командою та командою учителів.
            Серед людей панує думка, що для учителя найкраща винагорода, коли учень «переростає» учителя. Після запеклих змагань визначився переможець – учнівська команда, яка порадувала учителів та присутніх.
 
Просмотров: 552 | Добавил: Nicola | Дата: 07.12.2012

           Не секрет, що технічний прогрес не стоїть на місці. Кожен день приносить нові відкриття. Саме ними і вирішили скористатися учні 10 класу: Бондар Вікторія, Дяченко Антон, Думенко Богдан, Ляхович Вікторія, Недождій Валерій, Погорілий Дмитро, Рогальов Олександр. Вони  взяли  участь у районному конкурсі захисту проектів з математики та інформатики (керівник Заїка М.Г.) і посіли І місце. 
       Тема проекту: «Від платівки до Flash  або CD диску». Мета: дослідити використання програм для запису та кодування аудіофайлів; створити  міні-аудіо книгу; формувати інтерес до інформатики як до практичної науки. За словами керівника, результати проекту можна використовувати на уроках української літератури, історії, інших предметів, а опис процесу створення аудіокниг в позакласній та позашкільній роботі.
       Як створювався проект розповіли нам самі учні: «На одному з уроків учитель української літератури Ус Любов Іллівна говорила про те, що добре було б прослуховувати твори на платівках, тільки, на жаль, немає для цього програвачів.
       ... Читати далі »
Просмотров: 423 | Добавил: Nicola | Дата: 29.11.2012

На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0