Чт, 02.05.2024, 10:44
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » 2012 » Вересень » 19 » «Колесо» рулить ;)
08:14
«Колесо» рулить ;)
     Хто хоч раз у житті цікавився історією фізичної культури та спорту, той, напевне, знає, що про досконалість свого фізичного стану люди почали дбати ще на межі палеоліту і неоліту. Про це переконливо свідчать написи та малюнки, виявлені на стінах печер. Однак лише за часів Стародавньої Греції фізичне виховання було проголошене основою життя. Саме звідти пішли такі слова як олімпіада, стадіон, атлет, гімнастика тощо.
    Ось уже багато років поспіль у вересні по всіх українських школах проходить Олімпійський урок.
    За  традицією, у Нижньоланнівському НВК, коли пролунав дзвінок, учні школи вишикувались наплощі. Урок проводили Олександр Юрійович Олійник -  учитель фізкультури та Костянтин Олександрович Удовиченко - учитель біології та хімії.
    Олександр Юрійович ознайомив присутніх з історією виникнення Олімпійських ігор та результати Олімпіади 2012.
    Тож на ХХХ Літніх Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні українські спортсмени виграли 20 медалей, а Україна посіла 14-те загальнокомандне місце (з 204-х) в медальному заліку. Перше місце дісталося збірній США (104 медалі), друге — Китаю (87 нагород), третє — господині Ігор — Великобританії (64 медалі).
     Перша частина уроку закінчилась побажанням Олександра Юрійовича, щоб олімпійський запал і жага до перемоги не полишали нас.
     Потім відбулися змагання між командами «Колесо», капітан Леонід Василенко, та «Морква», - Євгеній Дзьох. Перед учасниками були поставлені завдання: за певний час збити м’ячем якомога більше кеглів; на швидкість здійснити біг з перешкодами; якомога більше підтягнутися - хлопцям і віджатися - дівчатам; забити голи у ворота супротивника; якомога далі стрибнути у довжину. Коли команди справились із усіма завданнями, Костянтин Олександрович оголосив переможців.  Ними стали гравці «Колеса», які вибороли перемогу з рахунком 5:4. «Колесо» рулить!!!! ;)
         А ми усі готуємось та чекаємо  наступних спортивних змагань.

Наталія Погоріла, учениця 9 класу.
Переглядів: 518 | Додав: Nicola | Теги: морква, Олімпійський урок, колесо | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0