Чт, 02.05.2024, 04:03
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » 2012 » Вересень » 10 » Свято Першого дзвоника
09:56
Свято Першого дзвоника

І ось знову вересень, а це означає, що саме час до школи.
    У нашому навчальному закладі була проведена урочиста лінійка, присвячена Першому дзвонику. Головні учасники - любі першокласники та випускники. Свято сповнене сюрпризами та несподіванками. Учнів чекало багато теплих слів та подарунків.
     Цьогорічне перше вересня у нашій школі незвичайне, бо на ньому була присутня малеча. Як повідомила Валентина Борисівна, директор закладу, наша школа у цьому році  реорганізована з Нижньоланнівської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів у  Нижньоланнівський навчально-виховний комплекс  «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». А це означає, що школа поповнилась 15 дошкільнятами та новими працівниками - Туменко Н.В. – вихователь, Дубовик К. В. – помічник вихователя та Гандалоєва Н.Г. - медсестра.      Для села це є видатна подія. Адже на території Нижньоланнівської сільської ради немає дитячого садочка, а це, у свою чергу, обмежує доступ дітлахів до дошкільної освіти.
    На святі були присутні гості: Воронько Василь Леонідович - начальник відділу організації митного контролю Полтавської митниці, Жмурко Галина Миколаївна - інспектор відділу освіти, Шовковий Володимир Олексійович - заступник голови райдержадміністрації, Омельченко Володимир Михайлович – депутат районної ради, Машкін Іван Макарович – генеральний директор товариства «Воля – Лан»,    Дерев’янко Роман Михайлович – сільський голова, Глухов Володимир Вікторович – голова батьківського комітету школи, батьки, випускники і просто жителі села.
       До найменших дітлахів на урочисту лінійку завітали казкові герої - Вовк, Червона Шапочка та Гномики, які вручили їм подарунки.    Учні першого класу всій шкільній родині пообіцяли чемно поводитись та добре вчитися.
    Свято закінчилось, і покликав усіх до класних кімнат шкільний чарівник – дзвіночок.
    Перший урок був присвячений  рідному полтавському краю, на якому дехто дізнався багато чого нового, а дехто просто «освіжив» свої знання. Спасибі, вчителям за те, що завжди для нас готують все цікаве і пізнавальне.
    Літо пролетіло швидко, але мені здається, що навчальний рік мине швидше, а особливо для учнів 11 класу. Адже для них закінчиться  пора безтурботного дитинства.

Бажаю всім успіхів і терпіння!

 

Ляхович Вікторія,
учениця 10 класу,
власний кореспондент

 

Переглядів: 623 | Додав: Nicola | Теги: Нижньоланнівський НВК, електронна газета, ДНЗ | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0