Чт, 02.05.2024, 12:12
Вітаю Вас Гість Вхід/Реєстрація

ШКІЛЬНИЙ МЕССЕДЖ

Головна » 2013 » Лютий » 15 » Кохання об’єднує два люблячих серця,
11:27
Кохання об’єднує два люблячих серця,
           Валентин, «валентинки», троянди, цукерки, Любов, Кохання – об’єднує всі ці слова єдина дата – 14 лютого. Свято Любові та Кохання стало традиційним у нашій країні та школі. Саме цього дня у Нижньоланнівському НВК звідусіль було чути: «З Днем Святого Валентина!». Учні та вчителі обмінювались сердечками-валентинками, а  після уроків відбувся святковий концерт, який підготували учні школи.
     Про любов і кохання багато написано, розказано.  Здається, що ми все знаємо про ці почуття. Але досі ніхто не може дати точне визначення, що таке Любов і Кохання ? Вічність або один момент, винагорода або покарання, щастя або печаль? Саме на одвічні запитання намагалися знайти відповідь учні.
    У пошуках відповідей учні 9 класу перенесли              нас майже на дві тисячі років назад -  в Стародавній Рим, в епоху імператора Клавдія, де ми ознайомилися   з однією із легенд про виникнення самого свята.
   Учні 7 класу нагадали та підтвердили у сценці «Том Сойєр і Беккі Тетчер» відому приказку, що «Любви  все возрасты покорны»
    Закохатися можна як у досить юному віці, так і у зрілому. Керуючись саме таким переконанням, на свято завітали «русские бабки» Цвяточек і Мотрона, які надіялись знайти серед присутніх свою половинку. 
    Театралізована казка «Зачаровані принци» (5-6 кл.) довела просту істину, що заради благополуччя коханої людини ми готові піти на різні жертви.
   На жаль, часто поряд із коханням ходить розлука. Причини розлуки бувають різні, але найчастіше люди втрачають свою половинку через    гординю та егоїзм.
   Святкову програму продовжували учні 8 класу зі сценкою «Розлука», де Амур запропонував Розлуці переглянути свої «професійні» обов’язки  та замість розлучати закоханих, навпаки - допомагати, підштовхувати їх один до одного, щоб зрозуміли: вони кохають і жити не зможуть одне без одного.
    Одинадцятикласники  у жартівливій  с             ценці із подружнього життя молодої пари продемонстрували, що  справжнє кохання не зникає, після одруження воно не лише продовжує жити в люблячих серцях, а стає ще сильнішим і ніжнішим.
   Учні 10 класу дали змогу присутнім побувати у майстерні, де створюються «валентинки», а точніше - підписи до них.  Один із працівників видавництва, що, напевно, мав справу із підробкою, а не із справжнім коханням, хотів створити серію «справжніх» «валентинок» та започаткувати День всіх наших ненависників. Проте добре, що більшість людей вірять у кохання і переконані, що не варто в серці зберігати гнів, а краще відпустити його з миром, і тоді весь простір заповнять гармонія і любов.
    Відомо, що 97% пісень, присвячені саме любові та коханню. Наше свято теж не обійшлося без гарної пісні. Порадували присутніх Даша Вус із піснею «Знаєш» та «Вместе», Аліна Дзьох  - «А ты меня любиш?», Тетяна Недождій – «Небо Лондона», Тетяна Кошкарьова «Валентинки».

Свято закінчилось, але почуття і магія Любові та Кохання ніколи не закінчаться, бо вони вічні.

Кохайте та будьте коханими!

Ляхович Віка,
учениця 10 класу

 
Переглядів: 546 | Додав: Nicola | Теги: любов і кохання Цвяточек і Мотрона, валентин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
На сайті НВК:

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування
Який із шільних предметів найбільш потрібен в житті

Всього відповідей: 29
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0